Persoonlijke ervaring

Het is nooit te laat om een andere weg in te slaan.

Ik heb mijn levenspad gevonden na een ingrijpende, persoonlijke ervaring op lichamelijk gebied. Een lange en intensieve zoektocht heeft mij aan het denken gezet en in beweging gebracht, waarbij energetische heling op mijn levenspad kwam.

Geleerd heb ik dat patronen die je levensenergie onbewust in de weg staan doorbroken kunnen worden. Hoe? Je legt contact met diepere lagen in je lichaam die je zelf kunt veranderen in een nieuwe, frisse en energieke levensstroom. Andere energie, een dynamische balans, een nieuwe ik. Hoe wordt dit gedaan? Dit kan op verschillende manieren. In een notendop; ‘Los je blokkades op in je lichaam met behulp van energetische processen.’

Zelf kan en mag ik weer stralen. Heb mijn eigen ervaring een plek kunnen geven en mijn situatie kunnen accepteren. De opgedane kennis in deze zoektocht wil ik gebruiken om anderen op hun eigen levenspad in beweging te brengen middels ondersteuning, begeleiding maar vooral om jullie te inspireren.

Mijn ambitie heb ik inmiddels versterkt door het succesvol afronden van de opleidingen: Reiki
Master, Access Bars, Soul, Body & Fusion, levensboompaden, Chi Nei Tsang, Intuïtieve ontwikkeling,
transformatief coachen, NEI, Soul Clearing en kennis van medicinale voeding (TCM). Om nog
gerichter zorg te kunnen bieden heb ik de opleiding als Holistisch Therapeut afgerond. Waar ik mijn
hele leven naar op zoek was, is hier allemaal samen gekomen.

Zoek en vind een balans in je eigen energie, ervaar rust en on(t)span in de drukke maatschappij. Je kunt je ware zelf ontdekken en ont-Moeten.