Reviews

Laat een berichtje achter voor mij onderaan de pagina.

CHI NEI TSANG

Rated 5 out of 5
29 mei 2023

Anouk neemt de tijd om vooraf tot elkaar te komen, op elkaar af te stemmen. Dit gaf mij een prettig gevoel, omdat het voor mij voelde alsof we met elkaar verbonden waren voordat ze begon met masseren (terwijl we elkaar voor het eerst zagen). Voor mij zorgt dit voor meer diepgang en overgave tijdens de behandeling. De massage was intens. Hier en daar pijnlijk. Doordat Anouk goed uitlegde en vertelde wat ze deed en waarom ze dit deed, kon ik mij er volledig aan overgeven. Het is een hele mooie aanvulling en verdieping geweest op het proces waar ik in zit.

Eefje

Acces bars/ Nei therapie

Rated 5 out of 5
12 april 2023

Samen met mijn dochter de twee behandelingen doorlopen. Zo prachtig en machtig wat Anouk doet met mijn dochter. Ze heeft een slaapprobleem en daarvoor hebben wij deze therapie gevolgd met een enorm succes! Ik ga graag terug naar Anouk, lief rustig en prachtig persoon.

Brenda

Reiki

Rated 5 out of 5
29 januari 2023

Twee keer een Reiki behandeling bij Anouk gehad. Een mooie, ingerichte ruimte. Een heerlijke sfeer gecreeerd door rustige muziek, kaarsen en palo santo. Hierdoor ben je gelijk al in een andere staat van zijn. Na de behandeling voelde ik me heerlijk rustig en opgeladen. Het was alsof er iets zachter gemaakt was in mijn lijf. Een aanrader voor mensen die wel wat rust en ontspanning kunnen gebruiken. En waar veel spanning is opgebouwd en vast zit in het lichaam.

Chantal

NEI meting

Rated 5 out of 5
29 januari 2023

Ik ben bij Anouk gekomen omdat ik verschillende klachten had. Vanaf het begin van de NEI meting heb ik me op mijn gemak gevoeld bij Anouk. Ze heeft mij dingen verteld die precies aansluiten op mijn situatie en zij heeft me de handvaten meegegeven waar ik meteen mee aan de slag kan.

Ik heb het als zeer prettig ervaren.

Nadine

''De kunst''

Rated 5 out of 5
29 januari 2023

Anouk beheerst de kunst om je volledig op je gemak te laten voelen tot in de puntjes, zowel voor, tijdens als na de behandeling. Elke behandeling helpt me een stukje verder, maakt dat ik me meer ontspannen voel en heerlijk diep slaap.

Kort samengevat…….. aanrader!

Judith

Access Bars

Rated 5 out of 5
11 januari 2023

De Bars sessie heb ik als heel ontspannend ervaren. Anouk is zo rustig. In mijn lichaam

voelde ik dat er van alles gebeurde, mijn handen en voeten werden helemaal warm , ik was

helemaal ontspannen. Ik heb die nacht ook heel goed geslapen . Ik heb de sessie als heel

prettig ervaren. Ik kom de sessie graag binnenkort weer bij Anouk herhalen.

Veronique