Soul, Body & Fusion®

Soul, Body & Fusion® is ontwikkeld door medium, channel en schrijfster Jonette Crowley uit Amerika.

Kun je je voorstellen hoe het voelt als je lichaam volledig en volkomen in overeenstemming is met je bewustzijn, met het oneindig potentieel van je wezen en met de Liefde die we zijn? Soul, Body & Fusion® is een prachtige vaardigheid die je altijd en overal tot je beschikking hebt. Het is een energetisch proces, dat direct werkt en op een rustige manier diep doordringt; een diep, volledig en liefdevol erkennen van wie je in wezen bent.

Bij de meesten van ons zijn, als gevolg van trauma’s, misbruik, verdriet en teleurstellingen, lichaam en ziel niet goed op elkaar afgestemd.

Soul, Body & Fusion® helpt je om je bewustzijn volledig in je cellen te brengen en je af te stemmen op je eigen levenskracht; om de frequentie van je lichaam in balans te brengen met de frequentie van het allerbeste van jezelf, je energielichaam, het lichtwezen dat je bent. Je kan meer en meer bezieling brengen, in je lichaam, in je leven; steeds meer gaan stralen, van binnen uit naar de mensen om je heen, naar alle levende wezens, de aarde.

 

Bij een Soul, Body & Fusion® sessie word je lichaam op cellulair niveau weer op één lijn gezet met het hoogst mogelijke licht dat het kan bevatten. De veranderingen zijn permanent en oneindig: het zet een interactief proces in werking waarbij de ziel de cellen stimuleert om op steeds hogere frequenties te harmoniseren.